Het kapsalon baadt in het licht en het ademt ruimte uit. Het was dan ook Marc zijn bedoeling een open ruimte te creƫeren waar mensen even opgelucht kunnen ademhalen.

De diepe ruimte lijkt op het eerste gezicht dit bovenvermelde beeld niet waar te maken, maar eenmaal de ruimte te hebben bereikt aan de tuinkant, ontdek je een groene ruimte die het licht en het groen toelaat.

De natuur is een deel van het interieur, de vele ramen integreren het groen van de tuin. Als de zon schijnt lijkt het alsof je je zelfs in de tuin waant. Om de open ruimte niet te breken, heeft Marc ervoor gekozen geen spiegels te zetten aan de tafel waar er gekleurd wordt. Mensen kunnen op die manier in de tuin kijken of met elkaar praten. Aanvankelijk was het een experiment, maar ondertussen zijn er al veel positieve reacties op gekomen.

Een ander nieuw facet aan het kapsalon in vergelijking met dat van Mortsel is de meerwaarde dat het aanbiedt door samen te werken met een schoonheidsinsituut. Dit insituut is opgenomen in de ruimte. Een nagelstudio, een volledige gelaatsbehandeling behoren nu tot de mogelijkheden binnen het kapsalon. Op die manier kan er een volledige behandeling van haar, gelaat en nagels worden aangeboden.